Search Site
Loading...
Loading...

Striplac - Care & Gloss Finish

Striplac - Care & Gloss Finish

Artikelnummer: 78-419
Striplac Care & Gloss Finish is een echt multitalent voor een extra portie verzorging en glans in een compacte verzorgingsstift.

Deze stift voor nagels en nagelriemen bevat plantaardige olie, bijenwas, vitamines en dat alles met een fruitig fris mango-kokosparfum. Verder versterken biotine en vitamine de nagels en zorgen ze voor zijdezachte, verzorgde nagelriemen en nemen jojoba-, amandel- en perzikpittenolie plus sheabutter de intensieve voeding van de nagels en nagelriemen voor hun rekening.

De productvoordelen in een oogopslag:
- Verzorging en glans in één compacte stift
- Eenvoudig te doseren en aan te brengen
- Trekt snel in en zorgt voor een glad en zacht gevoel
- Ook praktisch voor onderweg - past perfect in je handtas

Veel gebruiksmogelijkheden:
- Terwijl u Striplac draagt, zorgt Care & Gloss Finish voor de intensieve verzorging van de nagelriemen en een prachtige glans op de nagels.
- Tijdens Striplacpauzes kan Care & Gloss Finish gebruikt worden als intensieve kuur voor nagels en nagelriemen
In een studio kopen

Product Details

Beoordelen

Extra informatie

Striplac Care & Gloss Finish is een echt multitalent voor een extra portie verzorging en glans in een compacte verzorgingsstift. Deze stift voor nagels en nagelriemen bevat plantaardige olie, bijenwas, vitamines en dat alles met een fruitig fris mango-kokosparfum. Verder versterken biotine en vitamine de nagels en zorgen ze voor zijdezachte, verzorgde nagelriemen en nemen jojoba-, amandel- en perzikpittenolie plus sheabutter de intensieve voeding van de nagels en nagelriemen voor hun rekening. De productvoordelen in een oogopslag: - Verzorging en glans in één compacte stift - Eenvoudig te doseren en aan te brengen - Trekt snel in en zorgt voor een glad en zacht gevoel - Ook praktisch voor onderweg - past perfect in je handtas Veel gebruiksmogelijkheden: - Terwijl u Striplac draagt, zorgt Care & Gloss Finish voor de intensieve verzorging van de nagelriemen en een prachtige glans op de nagels. - Tijdens Striplacpauzes kan Care & Gloss Finish gebruikt worden als intensieve kuur voor nagels en nagelriemen
Inhoud (in ml) 2.8
Limited Edition Nee
Levertijd 2-3 dagen