Search Site
Loading...
Loading...

Hyaluron BoostBi-molecular Concentrate (-)

Hyaluron BoostBi-molecular Concentrate (-)

Artikelnummer: 33-020
Hyaluron Boost
Bi-moleculair Concentraat
De REX-KARA-verzorgingslijn verbindt natuurlijke werkzame bestanddelen met de innovatieve SPI-technologie. Door het gebruik met het REX-KARA SPI-systeem vult en verstevigt het REX-KARA Hyaluron Boost
Bi-molecular Concentrate de huid en maakt het deze zichtbaar strakker. Bevat hyaluronan in hooggeconcentreerde, bi-moleculaire vorm en biedt een maximum aan vochtverzorging en strakker maken van de huid.
Het resultaat: Een volle, gladde huid met nieuwe frisheid en souplesse.
Gebruik: 's Morgens en 's avonds na het reinigen een klein aantal druppels op het gezicht, de hals en het decolleté aanbrengen en inmasseren. Opmerking: Het negatief (-) geïoniseerde, bi-moleculaire hyaluronanconcentraat werd speciaal ontwikkeld voor het gebruik met apparaten met ultrasoon geluid, galvanic (-) en fotonentechnologie. Geadviseerd voor het programma 2 van het SPI Beauty-systeem. Ontdek met REX-KARA het geheim van jeugdig stralende huid. Geschikt voor alle huidtypes. Zonder parfum en conserveringsstoffen.
De huidtolerantie is dermatologisch bevestigd.
In een studio kopen

Product Details

Ingredients

Beoordelen

Extra informatie

Hyaluron Boost Bi-moleculair Concentraat De REX-KARA-verzorgingslijn verbindt natuurlijke werkzame bestanddelen met de innovatieve SPI-technologie. Door het gebruik met het REX-KARA SPI-systeem vult en verstevigt het REX-KARA Hyaluron Boost Bi-molecular Concentrate de huid en maakt het deze zichtbaar strakker. Bevat hyaluronan in hooggeconcentreerde, bi-moleculaire vorm en biedt een maximum aan vochtverzorging en strakker maken van de huid. Het resultaat: Een volle, gladde huid met nieuwe frisheid en souplesse. Gebruik: 's Morgens en 's avonds na het reinigen een klein aantal druppels op het gezicht, de hals en het decolleté aanbrengen en inmasseren. Opmerking: Het negatief (-) geïoniseerde, bi-moleculaire hyaluronanconcentraat werd speciaal ontwikkeld voor het gebruik met apparaten met ultrasoon geluid, galvanic (-) en fotonentechnologie. Geadviseerd voor het programma 2 van het SPI Beauty-systeem. Ontdek met REX-KARA het geheim van jeugdig stralende huid. Geschikt voor alle huidtypes. Zonder parfum en conserveringsstoffen. De huidtolerantie is dermatologisch bevestigd.
Inhoud (in ml) 50
Limited Edition Nee
Levertijd 2-3 dagen

Ingredients

AQUA (WATER), PENTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE