Search Site

Gels

Gels

Beste nageldesigners, Hartelijk welkom in de wereld van de UV-nagelmodellage van alessandro In- ternational. Deze gids leidt u door ons gehele UV-gelassortiment en biedt u informatie bij de individuele gels, hun voordelen en gebruiksmogelijkheden. Al onze nagelgels hebben één overeenkomst - zij zijn uitzonderlijk goed geschikt voor de erbij aangegeven modellagetaak. En zij zijn van de hoog- ste, onveranderlijke kwaliteit, die wij door een eigen gelproductie kunnen garanderen. Bij ons worden de gels deels nog met de hand geroerd en zij worden aan een uiterst strenge kwaliteitscontrole onderworpen.De gelproductie van alessandro International is gebaseerd op zeer uitge- breide ervaring. Want meer dan twee decennia geleden ontwikkelden wij wereldwijd de eerste zuurvrije Soft Gel voor nagelmodellage en brachten hiermee een revolutie teweeg binnen de gehele nagelbranche.

Sindsdien hebben wij vele nieuwe geltechnologieën en gepatenteerde behande- lingstechnieken geïntroduceerd, die steeds weer de innovatiekracht van alessandro International aantonen. De missie van alessandro International was en is hierbij altijd om de nagel- modellage er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien en om beschadigingen in de structuur van de natuurlijke nagel koste wat kost te vermijden.

Om deze reden zijn al onze UV-gels gecertificeerd en zijn zij tegelijkertijd een ga- rantie voor een perfecte en lang houdbare nagelmodellage. Niet voor niets zijn onze UV-gels de eerste keus van professionals en worden zij wereldwijd door duizenden succesvolle nageldesigners gebruikt. Wij zijn trots op onze talrijke patenten en onderscheidingen die wij als inno- vatief aanvoerder in het nageldesign hebben ontvangen en wij willen ook u voor onze UV-gels enthousiasmeren.