Search Site
Loading...
Loading...

Body SculptSilhouette Beautifying Gel (-)

Body SculptSilhouette Beautifying Gel (-)

Artikelnummer: 33-001
Body Sculpt
Zeer effectief lichaamsgel
De REX-KARA-verzorgingslijn verbindt natuurlijke werkzame bestanddelen met de innovatieve SPI-technologie. Het gebruik van het REX-KARA SPI-systeem in combinatie met het REX-KARA Body Sculpt Silhouette Beautifying Gel revitaliseert en versterkt de huid. De effectieve formule van rode alg-extract, lecithine en het olie van de zwarte aalbes verstevigt en verleent de huid volume en elasticiteit. Uiterst efficiënte cafeïne en wortelextracten van het baikalglidkruid, de boompioen en zoethout maken de verzorging compleet.
Het resultaat: De huid voelt steviger en strakker aan. Het silhouet lijkt gladder.
Gebruik: Naar behoefte op de probleemzones aanbrengen en inmasseren. Opmerking: Het negatief (-) geïoniseerde Silhouette Beautifying lichaamsgel werd speciaal ontwikkeld voor het gebruik met apparaten met ultrasoon geluid, galvanic (-) en fotonentechnologie. Geadviseerd voor de programma's 2 en 4 van het SPI Beauty-systeem. Ontdek met REX-KARA het geheim van jeugdig stralende huid. Geschikt voor alle huidtypes.
De huidtolerantie is dermatologisch bevestigd.
In een studio kopen

Product Details

Ingredients

Beoordelen

Extra informatie

Body Sculpt Zeer effectief lichaamsgel De REX-KARA-verzorgingslijn verbindt natuurlijke werkzame bestanddelen met de innovatieve SPI-technologie. Het gebruik van het REX-KARA SPI-systeem in combinatie met het REX-KARA Body Sculpt Silhouette Beautifying Gel revitaliseert en versterkt de huid. De effectieve formule van rode alg-extract, lecithine en het olie van de zwarte aalbes verstevigt en verleent de huid volume en elasticiteit. Uiterst efficiënte cafeïne en wortelextracten van het baikalglidkruid, de boompioen en zoethout maken de verzorging compleet. Het resultaat: De huid voelt steviger en strakker aan. Het silhouet lijkt gladder. Gebruik: Naar behoefte op de probleemzones aanbrengen en inmasseren. Opmerking: Het negatief (-) geïoniseerde Silhouette Beautifying lichaamsgel werd speciaal ontwikkeld voor het gebruik met apparaten met ultrasoon geluid, galvanic (-) en fotonentechnologie. Geadviseerd voor de programma's 2 en 4 van het SPI Beauty-systeem. Ontdek met REX-KARA het geheim van jeugdig stralende huid. Geschikt voor alle huidtypes. De huidtolerantie is dermatologisch bevestigd.
Inhoud (in ml) 100
Limited Edition Nee
Levertijd 2-3 dagen

Ingredients

AQUA (WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PENTYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, LECITHIN, CAFFEINE, PARFUM (FRAGRANCE), TOCOPHEROL, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, HYDROLYZED RHODOPHYCEA EXTRACT, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, GLYCINE, FRUCTOSE, UREA, NIACINAMIDE, INOSITOL, SODIUM BENZOATE, LACTIC ACID, SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT, RIBES NIGRUM (BLACK CURRANT) SEED OIL, OCTYLDODECANOL, OCTYLDODECYL OLEATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, ALCOHOL, PAEONIA SUFFRUTICOSA ROOT EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, SOLIDAGO VIRGAUREA (GOLDENRUD) EXTRACT, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT