U heeft geen producten in uw winkelwagen.

AcryLOVE

AcryLOVE

ACRYLOVE IS HET NIEUWE, INNOVATIEVE SYSTEEM VAN DE PROFESSIONELE NAGELMODELLAGE VAN ALESSANDRO.

AcryLOVE Poly-Acryl-Gel verenigt de beste eigenschappen van acryl en gel in één product.

AcryLOVE laat zich wat de techniek betreft verwerken zoals acryl, maar hoeft niet met veel moeite gemengd worden. Het is compleet geurloos en biedt tot aan het uitharden onder UV/LED-licht een onbegrensd lange bewerkingstijd zonder hierbij in de nagelranden uit te vloeien. Na het uitharden biedt AcryLOVE een ultra-licht draaggevoel en is tegelijkertijd harder dan klassiek gel en flexibeler dan traditioneel acryl. AcryLOVE biedt ideale hechteigenschappen voor elk nageltype, is compatibel met alle modellagesystemen van alessandro en laat zich ideaal voor alle nagellengtes en werktechnieken in de moderne, professionele salon inzetten.

De ready-to-use-formule maakt direct gebruik zonder mengen met vervelende geuren mogelijk. Het pasta-achtige poly-acryl-gel is gebruiksklaar en biedt iedere nagelstylist de ideale basis voor een individuele verwerkingstijd.

Video


FAQ

Wat precies is AcryLOVE?
AcryLOVE, Poly-Acryl-Gel is een pasta-achtige, in licht uithardende gelmassa die op haast dezelfde manier als acryl verwerkt wordt, maar geen vervelend ruikend liquid voor het mengen nodig heeft. Het gel is gebruiksklaar in het potje gemengd. AcryLOVE is harder dan klassieke gels, maar flexibeler dan traditioneel acryl. Het ontwikkelt geen bijtende dampen, hardt welhaast zonder hitteontwikkeling uit (afhankelijk van de lamp en materiaaldikte) en is zuurvrij.

Wat heb ik nodig om AcryLOVE te kunnen verwerken?
UV/LED-lamp (advies: White Pearl LED)
Prep&Prime + alessandro Bond Strong
AcryLOVE Poly-Acryl-Gel in uw gewenste kleur
Spatel voor het oppakken van
AcryLOVE uit het potje
Penseel (advies: AcryLOVE penseel 6 of 4)
Dappen Dish + alessandro Cleaner
Vijlen, buffers, glansgel

Kan ik AcryLOVE ook met een andere cleaner (dan van alessandro) bewerken?
Door onze ervaringen garanderen wij bij het gebruik van alessandro Cleaner de meest optimale resultaten. De alessandro Cleaner bevat een alcoholgehalte van 97%. Bij het gebruik van andere vloeistoffen kunnen wij geen garantie voor het resultaat overnemen.

Heb ik een speciaal penseel nodig voor het verwerken van AcryLOVE?
In theorie kunt u AcryLOVE met elk gelpenseel modelleren (voorwaarde: stevige penseelharen). Wij adviseren u echter ons speciaal AcryLOVE-penseel maat 4 of maat 6. Het penseel bestaat uit speciaal, stevig, natuurlijk haar dat geen snelle beschadiging door cleaner oploopt. Andere penselen kunnen zeer snel "warrig" worden en zijn dan niet meer geschikt voor het verwerken van AcryLOVE.

Voor wie is AcryLOVE geschikt?
In principe voor alle nagelstylisten die verlangen naar een zeer stabiel en eenvoudig te verwerken materiaal, dat niet uitloopt. Aangezien AcryLOVE niet zoals een klassieke gel gemodelleerd wordt, maar aan het werken met acryl doet denken, is er vooral zeer groot interesse bij de liefhebbers van poeder- & vloeistofsystemen.

Is AcryLOVE voor elk nageltype geschikt?
In principe JA - Maar AcryLOVE is wel een wezenlijk harder materiaal dan klassieke gels. Mocht het bij uitgeputte en zachte natuurlijke nagels tot liftings komen, dan adviseren wij het gebruik van klassieke gels die zich flexibeler aan de natuurlijke nagel hechten.

Ontwikkelt AcryLOVE hitte bij het uitharden onder LED/UV?
De hitteontwikkeling bij het uitharden is afhankelijk van de gebruikte materiaaldikte, de toestand van de natuurlijke nagel en de gebruikte UV/LED-lamp. Wij adviseren voor het hittevrije uitharden de low-heat-modus op onze White Pearl.

Hardt AcryLOVE onder alle UV/LED-lampen uit?
Ja - voor optimale resultaten adviseren wij echter het gebruik van alessandro UV/LED-lampen (advies: White Pearl).

Hoe lang is de uithardingstijd van AcyLOVE?
Bij het gebruik van alessandro UV-apparaten adviseren wij een uithardingstijd van 120 seconden. Bij het gebruik van alessandro LED-apparaten adviseren wij een uithardingstijd van 60 seconden (alternatief: 99 seconden in de low-heat-modus bij de White Pearl). Let er alstublieft op, dat het bij het gebruik van lampen van andere producenten of bij het uitlopen van de uithardingstijd tot kleurveranderingen van het materiaal kan komen.

Is AcryLOVE kleurstabiel?
Ja - Let alstublieft op de correcte uithardingstijd. Hard het materiaal alstublieft niet dubbel uit etc., omdat dit tot veranderingen van het materiaal kan leiden.

Heeft AcryLOVE een hechtmedium nodig?
Ja
- voor de meest optimale hechting adviseren wij:
- Prep&Prime voor het ontvetten van de natuurlijke nagel
- alessandro Bond Strong voor de optimale hechting

Kan AcryLOVE met Soak-Off Liquid (aceton) verwijderd worden?
Nee - AcryLOVE kan alleen door vijlen verwijderd worden.

Heeft AcryLOVE een zweetlaag na het uitharden?
Ja - verwijder deze met alessandro Cleaner.

Met welke vijlsterkte (grit) mag ik AcryLOVE vijlen?
U kunt AcryLOVE met elke gritsterkte vijlen - aangezien AcryLOVE zich zeer eenvoudig laat vijlen, adviseren wij een gritsterkte van 150 grit of 180 grit.

Is AcryLOVE zo hard om te vijlen als acryl?
Integendeel! AcryLOVE laat zich dankzij zijn textuur zeer zacht en licht vijlen.

Is AcryLOVE voor alle technieken in de salon geschikt?
Ja:
- Versteviging van de natuurlijke nagel / opvullen
- Nieuwe modellage op tip of sjabloon
- Extreme nagelvormen & -lengtes (bijv. stiletto nails)

Zijn nagels met AcryLOVE dikker dan met gel of acryl?
De dikte van een modellage ligt niet aan het materiaal, maar aan de hoeveelheid materiaal die wordt aangebracht. Vanwege zijn uitstekende stabiliteit laat AcryLOVE zich in dezelfde laagdikte zoals gewoon modellagemateriaal verwerken - in uitzonderlijke gevallen zelfs dunner.

Kan ik AcryLOVE met kleurgel bedekken?
Vanzelfsprekend - u kunt alle kleurgelsystemen bovenop AcryLOVE aanbrengen.

Hoe wordt AcryLOVE verzegeld?
Een modellage met AcryLOVE verzegelt u op de manier die u gewend bent met een glansgel naar keuze. Bijv. alessandro NON STICKY.

Kan ik AcryLOVE met andere gels combineren? Bijv. French met kleurgel of glitter en daarbovenop AcryLOVE of omgekeerd?
Natuurlijk! Aangezien AcryLOVE een materiaal is dat veel overeenkomsten heeft met in licht uithardende gel, laat het zich met alle klassieke gels combineren.

Kan ik AcryLOVE ook zonder kennis van acryl verwerken?
AcryLOVE is dankzij zijn consistentie zeer eenvoudig te verwerken. Het laat voldoende speelruimte, omdat het pas onder een LED/UV-lamp uithardt. Voor een doorgewinterde gelnagelstyliste kan de verwerking aan het begin een gewoonteverandering betekenen. Geef uzelf de noodzakelijke oefenperiode om u optimaal op AcryLOVE in te stellen. Wij ondersteunen u graag met een ééndaagse workshop - informatie hierover vindt u op www.alessandro-academy.de.

Waar vind ik een step-by-step-handleiding voor het werken met AcryLOVE?
Bezoek ons YouTube-kanaal (alessandro International); daar vindt u een uitgebreide videohandleiding voor AcryLOVE.

Helaas heb ik bij het verwerken van AcryLOVE extreme problemen.Welk advies heeft u voor mij?
Bezoek onze alessandro Academy in een regio naar keuze. Bij het thema AcryLOVE bieden wij u een informatieve ééndaagse workshop in theorie & praktijk, tijdens welke alle gebruiksadviezen LIVE gedemonstreerd worden en u onder toezicht van een trainer uw praktijkvaardigheden verbetert en intensiveert.

17 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

17 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst